Pachetul BLACK LIMITED EDITION pentru mașinile electrice BIRÒ Winter și BIRÒ Big

BIRÒ BLACK LIMITED EDITION STILIZAT DE DESIGNERUL LARS SCHWARTZ

Vrei să afli mai multe despre pachetul BLACK LIMITED, despre mașina electrică BIRÒ și despre cum poți beneficia de discountul obținut prin programul RABLA?

 

Contactează echipa BIRÒ România

0734 062 063

 

BLACK PANTHER ÎN EDIȚIE LIMITATĂ

Când stilul este important pentru tine, BIRÒ poate fi personalizat ca vehicul electric în ediție limitată. Pachetul Limited îi conferă un aspect de panteră neagră, cu finisaje speciale. Cadrul negru super mat, geamul și acoperișul nuanțate, tapițeria neagră în totalitate, detaliile mânerului cu șuruburi din oțel inoxidabil expuse și placa personalizată vor transforma mașina ta electrică BIRÒ într-o apariție unică.

 

LUX LA PREȚ ACCESIBIL

Configurarea BLACK LIMITED îți transformă mașina ta electrică BIRÒ într-o apariție unică, specială. Pachetul LIMITED are prețul de 1.500 Eur+TVA. Nu uita de soluțiile flexibile de finanțare , dar și de opțiunea de plată în rate de la 200 de Euro pe lună!

 

MERGI FĂRĂ GRIJI

Zero consum de combustibil. Autonomie de 100 km cu un cost de doar 2 lei. Încărcare la priză standard 220V.

 

ECONOMISEȘTI BANI, TIMP, SPAȚIU

Fără costuri pentru carburant. Zero impozit. Costuri minime pentru întreținere. Găsești imediat și întotdeauna loc de parcare. BIRÒ este în topul celor mai economice soluții de mobilitate urbană din piață.