Pachetul BOLT pentru mașinile electrice BIRÒ

BIRÒ BOLT: MAI AGIL, MAI INTELIGENT, MAI RAPID

Vrei să afli mai multe despre pachetul BOLT, mașina electrică BIRÒ și despre cum poți beneficia de discountul obținut prin programul RABLA?

 

Contactează echipa BIRÒ România

0734 062 063

 

MAI RAPID CU 30%

Pachetul BIRÒ Bolt poate fi instalat pe vehiculele electrice BIRÒ Winter, Big și BOX. BOLT crește viteza mașinii tale BIRO până la 60km/oră, pentru și mai multă agilitate în trafic, cu un plus de performanță. Cu pachetul BOLT te bucuri de o autonomie de 90 km.

 

AGILITATE LA PREȚ ACCESIBIL

Configurarea BOLT transformă mașina ta electrică BIRÒ din categoria L6e în L7e cvadriciclu greu. Pachetul opțional BOLT are prețul de 1000 Eur+TVA. Nu uita de soluțiile flexibile de finanțare, dar și de opțiunea de plată în rate de la 200 de euro pe lună.

 

MERGI ÎN SIGURANȚĂ

Beneficiezi de aceeași siguranță în trafic și în plus ai: faruri suplimentare, un sistem sporit de siguranță, frâne ABS față/spate, cadru de oțel ranforsat și de o putere crescută a motorului, dar și de sistem de recuperare a energiei la frânare.

 

ECONOMISEȘTI BANI, TIMP, SPAȚIU

Fără costuri pentru carburant. Zero impozit. Costuri minime pentru întreținere. Găsești imediat și întotdeauna loc de parcare. BIRÒ este în topul celor mai economice soluții de mobilitate urbană din piață.