Mașinile electrice BIRÒ

Experimentează efectul BIRÒ: mașina 100% electrică și 100% economică. Cu BIRÒ ieși mereu în câștig: te miști mai lejer în traficul aglomerat, nu ai deloc grija parcării sau a consumului de carburant, ai costuri extrem de mici sau inexistente pentru întreținerea mașinii și zero impozit! În plus, beneficiezi de autonomie de 100 de km la un cost total de 2 lei. Viitorul este electric, iar oportunitățile oferite de BIRÒ nu se încheie aici!

 

Conduci mai relaxat. Ai libertate de mișcare în deplină siguranță, în orice anotimp. BIRÒ dispune de frâne pe disc cu ABS, carcasă din oțel nedeformabil, tetiere și cotiere incluse și uși care se montează și demontează foarte ușor. Acoperișul și luneta se pot deschide, iar ușile laterale sunt opționale, astfel că te poți bucura de circulația aerului în sezonul cald. Parbrizul mare anti-ceață și cu degivrare permite o vedere extinsă de 345 de grade.

 

Economisești pe toate planurile: preț de achiziție începând de la 4.400 de Euro+TVA pentru modelul de bază prin programul RABLA și RABLA Plus, opțiuni de finanțare și de plată în rate.

 

Mobilitate urbană la superlativ. BIRÒ te duce acolo unde mașinile obișnuite nu pot ajunge, datorită dimensiunilor sale reduse și formei sale compacte. Agil în trafic grație celor 2 motoare electrice fără perii, BIRÒ se strecoară fără să deranjeze pe străzi înguste și aglomerate, se parchează imediat și îți economisește bani și mai ales, timp prețios.

 

Mașina electrică ce lucrează pentru tine și pentru afacerea ta. Mai vizibilă în trafic ca un OZN, BIRÒ atrage atenție și simpatie. O poți personaliza ușor cu brandul afacerii tale și o poți pune la treabă oricând, deoarece este perfect optimizată pentru livrări și transport în oraș. BIRÒ are grijă de imaginea ta și a companiei tale, deoarece are ZERO emisii poluante, ZERO consum de combustibili fosili și ZERO poluare fonică.