Termeni si conditii

Termeni si conditii

 

Termeni și condiții de utilizare

Utilizarea site-ului https://biroelectric.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Compania isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

 

1. Date generale. Site-ul https://biroelectric.ro este administrat de compania WIZ MEDIA GRUP S.R.L. cu sediul in Bucuresti, str. B-dul Unirii, Nr. 71, Bl. G2C, Sc. 2, Et. 7, Ap. 58, Sector 3, avand datele de identificare: CUI RO17541701, email office@estrima.ro , telefon : 0785400401. Persoana fizica sau juridica care solicita detalii privind produsele si programeaza sesiuni de test drive prin intermediul site-ului https://biroelectric.ro este denumita in continuare “client”. WIZ MEDIA GRUP S.R.L. nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale site-ului https://biroelectric.ro

 

2. Preturile produselor. Toate preturile afisate pe acest site sunt exprimate in Euro, nu contin TVA si pot fi modificate in functie de conditiile de piata.

 

3. Drepturile de autor. Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui website sunt proprietatea WIZ MEDIA GRUP S.R.L.. Continutul site-ului https://biroelectric.ro nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat, transferat, copiat sau transmis in orice forma, fara permisiunea anterioara scrisa a WIZ MEDIA GRUP S.R.L. Va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail office@estrima.ro pentru probleme legate de drepturile de proprietate intelectuala sau pentru a raporta incalcari ale acestora.

 

4. Securitatea datelor personale si a informatiilor. Site-ul de prezentare https://biroelectric.ro are o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. Administratorul site-ului se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terte persoane si de asemenea sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost transmise. Datele personale introduse de catre client vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site. WIZ MEDIA GRUP S.R.L. nu furnizeaza datele tale cu caracter personal unei terte persoane, nu vinde, nu ofera, nu face schimb de date cu caracter personal obtinute prin intermediul site-ului, nu divulga datele cu caracter personal altor personae fizice sau juridice, fara acordul tau explicit.

 

5. Produsele prezentate pe site-ul https://biroelectric.ro. Produsele comercializate pe https://biroelectric.ro sunt noi. WIZ MEDIA GRUP S.R.L. garanteaza ca va anunta clientul in cel mai scurt timp despre disponibilitatea produselor. WIZ MEDIA GRUP S.R.L. va contacta in cel mai scurt timp posibil, persoanele interesate de un test drive care se inscriu prin formularul disponibil pe site-ul https://biroelectric.ro. Orice reclamatie privind produsele comercializate sau serviciile oferite de WIZ MEDIA GRUP S.R.L. va fi adusa la cunostinta companiei telefonic, prin e-mail sau prin alte mijloace de comunicare, urmand ca aceasta sa fie solutionata in cel mai scurt timp posibil. Eventualele defectiuni tehnice ale produselor cumparate vor fi remediate conform conditiilor generale de garantie.

 

6. Litigii. Eventualele situatii litigioase vor fi comunicate reprezentantilor companiei, urmand a se rezolva pe cale amiabila. In caz de litigii nerezolvabile se va apela la instantele competente in domeniu.

 

7. Garantia produselor: Garantii .24 de luni

 

8. Declaraţie de conformitate. Noi, WIZ MEDIA GRUP S.R.L. cu sediul in Bucuresti, str. B-dul Unirii, Nr. 71, Bl. G2C, Sc. 2, Et. 7, Ap. 58, Sector 3, avand datele de identificare: CUI RO17541701, asigurăm, garantă şi declarăm pe proprie răspundere, conform prevederilor art. 3 din Hotărârea nr. 1022 / 2002, că produsele din factura nr ...din data de ..., la care se referă această declaraţie, nu pun în pericol viaţa, sănătatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului .